Perihal Remi13

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Ky informacion, i shoqeruar me nje bast te ulet per nje lojtar te vonuar, mund te lejoje lojtarin te "zvarritet" me nje dore me te dobet, kur ata do te kishin palosur te njejten dore ne qofte se ata duhej te vepronin me heret. Pozita eshte nje nga elementet me vitale per t'u kuptuar ne menyre qe te jete nje lojtar fitues afatgjate. Ndersa pozicioni i nje lojtari permiresohet, po keshtu edhe gamen e kartave me te cilat ata mund te hyjne me fitime ne dore. Ne anen tjeter, kjo njohuri e mbajtur zakonisht mund te perdoret per nje avantazh te lojtarit inteligjent te pokerit. Nese luhet kunder kundershtareve te vemendshem, atehere nje ngritje me dy karta mund te "vjedhe blindet", nese ekzekutohen kunder lojtareve pasive ne kohen e duhur. Ndryshe nga thirrja, ngritja ka nje menyre shtese per te fituar: kundershtaret mund te delen. Nje bast i hapjes mund te konsiderohet nje ngritje nga perspektiva e nje strategjie. David Sklansky jep shtate arsye per ngritjen, permbledhur me poshte. Per te marre me shume para ne tenxhere kur nje lojtar ka doren me te mire: Nese nje lojtar ka doren me te mire, ngritja per vleren u mundeson atyre te fitojne nje tenxhere me te madhe. Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Per te debuar kundershtaret kur nje lojtar ka doren me te mire: Nese nje lojtar ka nje dore te bere, ngritja mund te mbroje doren duke perzene kundershtaret me duart e terheqjes, te cilet perndryshe mund te permiresohen ne nje dore me te mire. Per te bllofeve Nje lojtar ngre me nje dore inferiore ose "plehra" qe perpiqet te mashtroje lojtare te tjere per forcen e dores se tyre dhe me shprese te nxise nje dore me te mire per t'u dele. Per te gjysme-blasfemues Nje lojtar me nje dore te terhequr mund te rrise si per te bllofuar dhe per vleren. Ndersa teknikisht ende nje bllof, pasi lojtari nuk mund te perfundoje me nje dore te bere dhe eshte kryesisht duke u perpjekur per te perzene nga lojtaret, lojtar ende ka mundesi per te bere doren e tij ose te saj dhe te fitoje tenxhere ne qofte se therrmohet. Per te bllokuar Lojtaret per te terhequr duart mund te vendosin nje "bast bllokimi" kunder lojtareve qe kane te ngjare te bastin kur kontrollohen, por nuk ka gjasa te ngrene kur futen ne bast. Kjo eshte nje bast i vogel i bere ne nje dore terheqese per te zvogeluar gjasat e te pasurit per te thirrur nje bast te madh nga nje lojtar ne poziten e fundit. Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia